BEST-ININ SUORA LÄHETYS NÄYTTÄÄ, MITEN KOIRANPENTU SAA HYVÄT EVÄÄT ELÄMÄÄN

Suomen ensimmäinen koiranpentulive on Atria-konserniin kuuluvan Best-In Oy:n ja Perjantain yhteistyön tulosta. Mainostoimistokilpailun jälkeen samaa matkaa on tassuteltu keväästä lähtien, livelähetys pentulaatikosta alkoi 27.8. Jo starttiviikolla Pentuliven parissa vietettiin yhteensä 70 436 minuuttia.
– Haluamme lisätä avoimuutta ja tuoda esille vastuullisia, suomalaisia kasvattajia, kiteyttää koiran tuoreruuistaan tunnetun Best-In Oy:n toimitusjohtaja ANTTI SEPPÄ.

Miljoonat suomalaiset ovat jo ihastelleet luonnonvaraisia eläimiä taltioivia livelähetyksiä: kamerat ovat seuranneet niin norppaa, metsäpeuraa, kyykäärmettä kuin kalasääskeäkin. Nyt Best-In ja Perjantai nostivat videokameran luupin alle terrieripentueen Pirkanmaalta. Live on käynnissä 24/7 osoitteessa www.best-in.fi/pentulive.

– Tilastokeskuksen mukaan maassamme on noin 700 000 koiraa, joten lemmikkien elämä kiinnostaa. On olennaista tietää, millaisista oloista pennut tulevat ja miten koirista pidetään huolta heti – ensimmäisistä viikoista lähtien, Seppä sanoo.

Best-In tahtoo paikan suomalaisista jääkaapeista

Perjantain ideoima Best-In Pentulive on ainutlaatuinen tilaisuus kurkistaa koiranpentujen elämään jo 3-viikkoisesta lähtien – aina luovutusikään asti. Liki 5 viikkoa kestävän suoran lähetyksen tähtenä on jackrusselinterrieripentue Pirkanmaalta: emä Lilo ja sen kuusi pentua. Livelähetyksen aikana koirat kasvavat uneliaista pikkupennuista vauhdikkaiksi vipeltäjiksi, jotka ottavat kontaktia toisiinsa ja ympäristöönsä. Kaikki kehitysaskeleet välittyvät YouTuben kautta katsojille: silmät aukeavat, pennut saavat jalat alleen… ja makumaailma laajenee maidosta kiinteään ruokaan.

– Kotimainen Best-In on mukana, koska se haluaa vastuullisten kasvattajien tavoin tarjota hyvät eväät elämään jo pentulaatikosta alkaen. Pentulive on hyvän mielen tosi-TV:tä parhaimmillaan, mutta kyllä meillä on tälle kampanjalle vahvat kaupalliset tavoitteet. Pentuliven ”kotipesä” on Best-Inin hiljattain uusituilla nettisivuilla. Jo ensimmäisellä viikolla Pentulive-alasivu ladattiin yli 17 800 kertaa, kertoo Perjantai Markkinointiviestintä Oy:n toimitusjohtaja Kati Nyberg.

– Tavoitteena on ohjata koiraihmiset Best-Inin tuotteiden pariin ja tehdä tunnetuksi sekä kotimaista valmistusta, suomalaisia raaka-aineita, korkealaatuista koiran tuoreruokaa että lähikauppaa ostopaikkana. Tunnettuuden ja tietoisuuden kasvu auttaa meitä saavuttamaan myös myyntitavoitteet, Nyberg kiteyttää.

Sosiaalisessa mediassa tavoitteena jaot ja tägäykset

Pentukuumeen toivotaan leviävän nopeasti laajalle koiranomistajien ja koiraharrastajien keskuudessa. Jotta potentiaalit – myös koiran hankintaa harkitsevat – löytävät Best-In Pentuliven pariin, nojaa kampanja vahvasti sosiaaliseen mediaan ja digimedioiden mahdollistamaan kohdennettuun näkyvyyteen.
Perjantain tiimissä suunnittelijat, videoeditoijat ja koodarit ovat tehneet kiinteää yhteistyötä kasvattajan ja Best-Inin kanssa. Toiveena on päästä seuraamaan tavalla tai toisella Lilon pentujen elämää myös heidän uusissa kodeissaan.

– Onhan se ihanaa, että pentulaatikkoon pääsee kurkistamaan mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että live todellakin koukuttaa: pentuja pitää käydä vilkaisemassa monta kertaa päivässä – nyt kun ne ovat jo päässeet telmimisen makuun. Aika hurahtaa pentulaatikon reunalla: keskimääräinen katseluaika on nyt yli 20 minuuttia kerrallaan. Tämän ”viestin” pariin on ihan pakko palata. Mikähän muu kampanja pitää kohderyhmän yhtä tiukasti otteessaan useita viikkoja, copywriter Katri Kallionpää miettii.

#bestin #pentulive #pentukuume

Livelähetys ja lisätietoja: www.best-in.fi/pentulive